Microblading-bryn til dig, der ønsker et naturligt look

Drømmer du om at få fyldige øjenbryn med den helt rigtige form og bredde, der passer perfekt til dit ansigt? Så kan vores kosmetolog Osky lave de flotteste microblading-bryn. Du finder vores skønhedssalon på Egegade på Nørrebro i København N i et blomstrende kvarter nær Skt. Hans Torv.

Vi har gjort vores bedste for at skabe en stemning i salonen, hvor du kan slappe af og forkæle dig selv med en behandling langt væk fra hverdagens stress og larm. Hos os vil du føle, at du befinder dig i en hel anden tid, hvor det eneste, det handler om, er at give dig en selvforkælende behandling med et flot resultat.

Osky er i gang med at uddanne sig til PMU-artist, og hun kan derfor tilbyde microblading-bryn til konkurrencedygtige priser, samtidig med at du kan få individuel rådgivning omkring, hvilke udtryk der vil passe bedst til dit ansigt og din personlige stil.​

Naturlige hairstrokes-bryn

Microblading-bryn er en semipermanent behandling og er et rigtigt godt tilbud til dig, der ønsker permanente øjenbryn med et mere naturligt look, end de almindelige tatoverede øjenbryn eller andre teknikker inden for permanent makeup-øjenbryn kan give. Teknikken kaldes også for hairstroke og kan bruges til at skabe smukke øjenbryn for alle – også dem, der naturligt har tynde øjenbryn.

Med denne teknik giver Osky dine øjenbryn fylde ved at optegne hvert eneste ekstra hår på huden. Dette giver et meget naturligt resultat, hvor du får en naturlig fylde i øjenbrynene. Samtidig giver teknikken mulighed for, at Osky kan forme brynet, lige som du ønsker det, eller så det passer til din ansigtsform. Fordi hvert enkelt hårstrå skal optegnes enkeltvist, skal du også forvente, at behandlingen tager et stykke tid – men resultatet bliver værd at vente på!

Kontakt Osk og bestil en tid til microblading-bryn

Du er velkommen til at kontakte Osky på telefon 42 37 69 94, hvis du ønsker at bestille en tid til permanent make-up bryn. Du kan også bestille tid via vores online bookingformular, eller du kan skrive til vores e-mail info@juicybeauty.dk, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen og ønsker en pris. 

Bestil et gavekort i dag!​

Forkæl dig selv eller en du holder af med et gavekort til en af vores behandlinger.​

Bestil gavekort​

Kunderne siger​

Smukke resultater​

​​Silvana Bukilic

Jeg har nu været kunde hos Osk igennem flere år og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er så dygtig og den eneste der får lov til at ordne og farve mine bryn.

Kunderne siger​

Servicen var i top!​

Tolla Moulud

Min kammerat fik voks behandling på sin polterabend herinde og resultatet var super. Servicen og den gode humor var i top!

Kunderne siger​

Dygtige damer

Puk Eisenhardt

Så søde og dygtige damer i Juicy Beauty.

Kunderne siger​

Nice service

Anja Sørensen

Really nice place, nice people and nice service. Recommended!

Kunderne siger​

Osk er fantastisk

Line Hansen

Så dejligt et sted. Altid søde og professionelle, og rigtig gode til at vejlede og hjælpe. Jeg får ikke mine bryn rettet andre steder end her, Osk er fantastisk!

Kunderne siger​

Perfekt arbejde

Nesrin Awad

Fantastisk service og perfekt arbejde. Kunne ikke have været mere tilfreds med alt. VI ses snat igen.

Adresse

Juicy Beauty

Egegade 7, 2200 København N

Fra Nørreport station kan du tage 5a og stå af ved stoppestedet "Elmegade". Fra Forum st. kan du tage 3a og stå af ved stoppestedet "Elmegade". Du kan parkere i Egegade samt de omkring liggende gader, men desværre kan der være rift om pladserne. Ellers er det mulighed for at parkere i "det grønne parkeringshus" i Blågårdsgade​ her!

​Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag​

Lukket​

Tirsdag

10 - 18

Onsdag

10 - 18

Torsdag

12 - 20

Fredag

10 - 18

Lørdag

10 - 16

Søndag

Lukket​

Kontakt os i dag

VI TAGER KUN IMOD BOOKING VIA VORES BOOKING SYSTEM OG IKKE TELEFON

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, så er du altid velkommen til at skrive til os.  info@juicybeauty.dk