fbpx
OSK

OSK KRISTJANSDOTTIR

Osk K. er kosmetolog og har været i skønhedsbranchen i mere end 14 år og er uddannet kosmetolog fra Cidesco international København i 2002. Efter at have opnået den højeste karakter i make-up, søgte Osk nye udfordringer, hvilket bragte hende til London i 2005, hvor hun tog et kursus i promotional make-up ved London College of Fashion. Udover dette har Osk taget kurser i håropsætinger samt deltaget i mange forskellige kurser i og om hudplejeprodukter.

Osk´s store passion er at ”forskønne og forkæle” – to faktorer som hænger uløseligt sammen. De færreste har en fuldstændig problemfri hud, men med en stor viden om hud, og hvordan man behandler den, kan Osk hjælpe dem med selv de største hudproblemer.

Osk´s mest populær behandling er Brazilian voks hvor du hurtigt kan mærke du er i trygge og professional hænder. Udover det laver hun alle former for voks behandlinger, ansigtsbehandlinger, farvning og formning af vipper og bryn og make-up.

Vi åbner igen den 6.april. Book online nu! Alle kunder skal i første omgang kunne vise et coronapas. Med det skal man kunne bevise, at man enten er vaccineret, har en 72 timer gammel negativ coronatest eller tidligere har været smittet for at få lov at få behandling.
+