fbpx

OM JUICY BEAUTY

830

Juicy Beauty er en skønhedsklinik med kombineret frisør & kosmetolog som har beliggenhed på Egegade, et blomstrende kvarter tæt ved Skt. Hans Torv. For os er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas under dit besøg & kan nyde en selvforkælende oplevelse, væk fra dagligdagens larm og stress.Vores behandlinger er til konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi giver en professionel service & vejledning til alle vores kunder.

Vi er meget inspireret af 50’ernes retro/vintage-stil & dette kan du straks fornemme når du møder vores lokaler på Nørrebro. De to islandske kvinder Osk & Maren har sammen startet butikken Juicy Beauty. Osk er Kosmetolog & hun har længe undersøgt markedet for at finde de bedste produkter. Hun arbejder med Exuviance hudpleje & Glo Minerals makeup. Desuden er Osk Sminkør & lægger en fantastisk makeup hvis du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv. Hendes speciale er Brazilian Wax & hos hende er du i trygge hænder, både til voks & andre behandlinger så som ansigtsbehandlinger og massage.

Maren er frisør & tilbyder alle sine kunder en klipning og farve med omtanke. Hun har valgt sine produkter med omhu, så hverken du, hende eller miljøet bliver udsat for skadelige kemikalier. Hun arbejder med Kevin Murphy, Milkshake, Elumen og Chi farver.

Hos Juicy Beauty er vi optaget af miljøet & kundens sundhed, så vi handler med bæredygtige produkter. Desuden er alle rengøringsprodukter, vaskemidler, toiletpapir, kaffe & mælk mm. så vidt muligt økologisk.

Vi glæder os til at se dig hos Juicy Beauty

CREW

OSK KRISTJANSDOTTIR

OSK

MAREN EIK

Maren1200x1200
Vi åbner igen den 6.april. Book online nu! Alle kunder skal i første omgang kunne vise et coronapas. Med det skal man kunne bevise, at man enten er vaccineret, har en 72 timer gammel negativ coronatest eller tidligere har været smittet for at få lov at få behandling.
+