Om Juicy Beauty

Osk Kristjansdottir

Osky er uddannet kosmetolog og startede sin karriere indenfor skønhedsbranchen den gang hun arbejdede i The Body Shop i Reykjavik i afslutningen af 90'erne. Hun flyttede til København i 2000 og startede med at læse til kosmetolog i CIDESCO International. Et CIDESCO-eksamensbevis og er den højeste kvalifikation i skønheds- og spa-industrien og er den eneste fuldt ud internationale kvalifikation. Udover dette har Osk taget kurser i håropsætninger samt deltaget i mange forskellige kurser i og om hudplejeprodukter. Osky er erfaren behandler og har arbejdet på mange af de bedste skønhedsklinikker i København igennem de sidste 18 år. Osky sætter fokus på dyb nærværende massage i sine ansigtsbehandlinger, vejledning i hudplejeprodukter, I Juicy Beauty tilbyder Osky også dybderens-behandlinger + teenagebehandlinger samt frugtsyrer (AHA). Alt dette gør Juicy Beauty´s priser konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. Udover det, så er Osky super waxer, har lavet voks behandlinger med hard wax til Brazilian intim voksning i de sidste 10 år og tilbyder nu længere voks kurser/uddannelser diplom uddannelser.

Da Osky altid har været kunstnerisk og elsket at lege med farver og pensler, tog hun til London i 2005 og tog kursus i promotional make-up på London College of Fashion. I 2013 startede Osky på Niles Brock og blev der målrettet om hvor hun var på vej hen og fik mere business viden og redskaber til at åbne egen virksomhed. Juicy Beauty på Nørrebro startede hun i 2014 sammen men Frisør Maren Eik.

Maren Eik

Maren Eik har sin uddannelse fra Aveda Institude i USA hvor der var lagt vægt på bæredygtihed, økologi og wellness.

Hun har erfaring fra grønne saloner i Island og Denmark og har deltaget i flere forskellige Aveda, Sassoon og andre curser og workshops.

Hos Juicy Beauty glæder Maren sig til at udvikle dit nye look, og du kan glæde dig over at hun bruger produkter det hverken er skadelige for dig, hende eller miljøet. Produkterne er Jean Paul Mynè og Maria Nila. Produkterne er 100% veganske og de er ikke testet på dyr. De er sulfate og parabenefrie og en stor del af sortimantet er godkent til Grøn salon.

Det er vigtigt for Maren at du oplever besøget i Juicybeauty som aflsappende og en time hvor du for alenetid uden at kunne fortage dig andet en at blive forkælet.

Bestil et gavekort i dag!​

Forkæl dig selv eller en du holder af med et gavekort til en af vores behandlinger.​

Bestil gavekort​

Kunderne siger​

Luksuriøs oplevelse​

​​Lucif Dalin

Maren er en super dygtig og sød frisør, og så giver hun Københavns bedste hovedbundsmassage! Ren zen!

Kunderne siger​

Smukke resultater​

​​Silvana Bukilic

Jeg har nu været kunde hos Osk igennem flere år og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er så dygtig og den eneste der får lov til at ordne og farve mine bryn.

Kunderne siger​

Servicen var i top!​

Tolla Moulud

Min kammerat fik voks behandling på sin polterabend herinde og resultatet var super. Servicen og den gode humor var i top!

Kunderne siger​

Dygtige damer

Puk Eisenhardt

Så søde og dygtige damer i Juicy Beauty.

Kunderne siger​

Unikt sted

Anja Sørensen

Skønt og unikt sted med en fantastisk dygtig frisør Maren. Kan varmt anbefales!

Kunderne siger​

Nice service

Anja Sørensen

Really nice place, nice people and nice service. Recommended!

Kunderne siger​

Osk er fantastisk

Line Hansen

Så dejligt et sted. Altid søde og professionelle, og rigtig gode til at vejlede og hjælpe. Jeg får ikke mine bryn rettet andre steder end her, Osk er fantastisk!

Kunderne siger​

Perfekt arbejde

Nesrin Awad

Fantastisk service og perfekt arbejde. Kunne ikke have været mere tilfreds med alt. VI ses snat igen.

Kunderne siger​

Perfekt arbejde

Nesrin Awad

Fantastisk service og perfekt arbejde. Kunne ikke have været mere tilfreds med alt. VI ses snat igen.

Kunderne siger​

SÅ perfekt

Stine Caben

Jeg fik ordnet hår og makeup til mit bryllup og det var SÅ perfekt!!! Osk og Maren er de dygtigste og sødeste piger i hele København og man føler sig som en prinsesse og jeg lignede en million på min vigtigste dag. Jeg kan kun give min bedste og højeste anbefaling og takker af hele mit hjerte for at få det smukkeste look ever!!!

Adresse

Juicy Beauty

Egegade 7, 2200 København N

Fra Nørreport station kan du tage 5a og stå af ved stoppestedet "Elmegade". Fra Forum st. kan du tage 3a og stå af ved stoppestedet "Elmegade". Du kan parkere i Egegade samt de omkring liggende gader, men desværre kan der være rift om pladserne. Ellers er det mulighed for at parkere i "det grønne parkeringshus" i Blågårdsgade​ her!

​Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag​

Lukket​

Tirsdag

10 - 18

Onsdag

10 - 18

Torsdag

12 - 20

Fredag

10 - 18

Lørdag

10 - 16

Søndag

Lukket​

Kontakt os i dag

VI TAGER KUN IMOD BOOKING VIA VORES BOOKING SYSTEM OG IKKE TELEFON

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, så er du altid velkommen til at skrive til os.  info@juicybeauty.dk