GREEN PEEL®

Den originale GREEN PEEL® Herbal Peeling er baseret på en medicinsk forfinet og globalt testet metode. GREEN PEEL blandingen består af 10 nøje udvalgte urter der indeholder enzymer, mineraler og vitaminer som masseres ind i huden. Alle peeling styrkerne giver huden en unik glød og man mærker at huden stimuleres i flere dage efter.

Green Peel® er en af de ældste læge-udviklede hudplejeserier. En unik blanding af aktive urter (100% naturlige) der på ganske kort tid sætter gang i en power cellefornyelse af de øvre hudlag.

Dermatologen Christine Schrammek skabte den originale GREEN PEEL Herbal Peeling til at hjælpe mennesker med forskellige hudproblemer. Det blev senere yderligere udviklet og optimeret af datteren, dermatologen Dr.med.Christine Schrammek-Drusio og anvendes i dag af udelukkende af certificerede kosmetologer, kosmetikere og læger verden over.

– Naturens svar på Botox.
Til dig som ønsker smuk og ungdommelig hud på en 100% naturlig måde, uden kemiske indsprøjtninger er GREEN PEEL®svaret.
�Green Peel® metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellige styrker. De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.
De mildeste peelinger er Peel4Beauty & Peel Fresh Up som er meget populære, da de giver en fantastisk glød samtidig med, at de forebygger aldring.

Velegnet til: Acne, ar, røde pletter i huden, urenhud, grovporret hud. pigmentpletter, ældet hud, trist, træt og grå hud.
OBS: Også meget sensitive hudtyper kan benytte denne peeling.

Vi er stolte og glade over at kunne tilbyde vores kunder disse behandlinger !

GREEN PEEL®CLASSIC - 1795 kr

Ved en green peel Classic behandling, skal der mødes op på klinikken minimum 15. Min. Før, da det skal læses nogle vejlednings papirer igennem og besvares på nogle spørgsmål.

Efter en forudgående vurdering af huden, bliver urte blandingen masseret intensivt ind i huden. Resultatet er følgende at blodcirkulationen er øget, tilførslen af ilt og ernæring er forbedret, og hudfornyelsen stimuleret. I løbet af den næste tid skal huden behandles der hjemme med særlige Dr. Schrammek hudplejeprodukter.

Din hud vil efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende og strammende som efter en solskoldning men dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dage kan der opleves en let til moderat afskalning af huden. Afskalningens omfang og varighed varierer fra person til person.

For at aflsutte GREEN PEEL® Herbal Peeling Classic behandlingen udfører kosmetologen en afsluttende efterbehandling minimum 5 dage efterfølgende, hvorved den modtagelige hud beriges med værdifulde næringsstoffer.
Herefter er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I mindst 6-8 uger efter skal du undgå solen og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis der er sol.
Tænk på det som en ny baby hud.. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer, og derfor beskyttes ekstra godt!

Anbefales IKKE til:
* Hudsygdomme
* Allergisk og meget ømfindig hud
* Tynd hud/Cortison hud
* Åbne sår og under dannelse af ny hud
* Operationsar, der er under et år gamle
* Eksem og psoreasis i udbrud (men gerne mellem udbrud)
* Botox- og Restylanebehandlinger, der er under 14 dage gamle
* Roaccutan- og Tetracyklin-behandling
Kan mindske eller fjerne:
* Ar og uregelmæssigheder i huden
* Pigmentering og graviditetsskjolder
* Strækmærker
* Rynker og slap hud
* Linier og tørhed
* Akne og alm. bumser
* Grov hud
* Åbne porer
* Mikropigmenteringer i bryn

Green Peel® (ca. varighed) 90 min.
Efterbehandling  75-90 min.
Samlet pris for behandling: 2290 kr.
Plus hjemmeplejeprodukter, der hjælper
din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad
din hud behøver til fornyelsesprocessen. Prisen for de 3 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter er kr.495,- Bemærk dog at der er til flere behandlinger, så hvis du skal have flere behandlinger, skal du ikke købe produkter hver gang.

Green Peel® 90 min.
Efterbehandling 75-90 min.
Samlet pris for behandlingen: 2290kr.

I prisen får du hjemmepleje produkter med som du skal bruge mellem behandlingerne.
Du får et startkit med skintonic, dagcreme & bb-creme samt en fullsize creme med SPF som bruges minimum 1mdr efter hele behandlings processen.