fbpx
Din frisør på Nørrebro

Her hos Juicy Beauty er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og er tilfreds med den behandling du får. Særligt når det omhandler din frisure, så ønsker vi, at du går herfra med lige dét resultat du havde i tankerne. Mottoet ”Charme, selvtillid og lækkert hår” er bestemt passende, da en stor portion af selvtilliden kan sidde i vores hår, og derfor lægger vi stor vægt på, at du får det lige præcis som du gerne vil have det, og det vil Maren hellere end gerne hjælpe med.

Økologi, bæredygtighed og wellness

Maren Eik, som også går under navnet ”Frisør-Maren”, er en frisør på Nørrebro, som har en uddannelse fra Aveda institut, USA. Her lærte hun om økologi, bæredygtighed og wellness, og det kan nu ses i hendes behandlinger. Maren er en erfaren frisør, der både har erfaringer fra Island og Danmark. På Island arbejdede hun ved grønne saloner, som fokuserer på at benytte alternative produkter, fremfor kemikalier der kan skade både kunden og hende selv. Frisører lider tit under skadelige arbejdsvilkår, da de benytter sig af stærke kemikalier, der kan give diverse sår og allergier, derfor har Maren valgt ikke at benytte disse produkter. Både du og hende slipper for at bekymrer sig om fremtidige allergier, samt andre mén der kan følge med, hvis der benyttes stærke og skadelige kemikalier.

Få en vurdering på forhånd

Maren har derudover deltaget i samtlige kurser, workshops og shows som har tilføjet yderligere viden og erfaring, som hun nu kan tilbyde dig hos Juicy Beauty. Disse workshops har sørget for, at hun hele tiden ved hvad det nyeste indenfor frisørens-verden er, og hvordan hun kan videreudvikle sine behandlinger. Skulle nysgerrigheden tage over, så har du mulighed for at tjekke Marens instagram ud, for at se de mange forskellige resultater. Ønsker du et bestemt resultat, som du ikke helt er sikker på, at dit hår kan holde til, så er du velkommen til at kontakte Maren, og gerne vedhæfte et billede. På denne måde får du hendes vurdering, samt du giver hende muligheden for at finde den bedste måde at give dig det ønskede resultat på.

Ingen skadelige kemikalier

Maren tilbyder farvning og klip til kunder i alle aldre, i priser der er til at betale. Her ønsker vi ikke at du går herfra med en tom pengepung. Maren har valgt, at alle de produkter hun benytter sig af, skal være miljøvenlige da hun prioriterer din sundhed højt, og ønsker at undgå skadelige kemikalier. For Maren handler det om, at kunden får en god oplevelse, samt et godt resultat, uden ødelagt hår. Du kan sagtens få smukt hår, uden diverse skadelige kemikalier, og det vil hun hellere end gerne vise dig.

Håropsætning og hårkurer

Det er dog ikke kun klipning og farve, som Maren kan hjælpe dig med. Du har også mulighed for håropsætning samt diverse hårkurer. Her kan du få hjælp til at få sat en lækker frisure, hvis du har en kommende begivenhed du skal til, eller også kan hun hjælpe dig med, at holde dit hår sundt med forskellige hårkurer. Hvis skaden allerede er sket, kan Maren give tips og råd til, hvordan du får et sundere hår, og ellers hvordan du bibeholder sundheden i håret. Det er vigtigt at have kendskab til sit eget hår, for at vide hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Maren kan hurtigt lære dig, hvilken type hår du har, og hvad der ville være godt for lige netop dit hår. Alles hår er forskelligt, og derfor er det vigtigt at vide, hvad dit hår har bedst af. Har du generelle spørgsmål til dit hår, så kan du frit spørge løs, da du helt sikkert kan få en god forklaring.

En god oplevelse

Eftersom Marens uddannelse indebar wellness, bæredygtighed og økologi, er det også noget af dét hun vægter højest hos sine kunder. Du er sikker på at få en behagelig oplevelse, hvor dine behov bliver sat i fokus. Det handler ikke kun om, at du går herfra med flot hår, men også at du går herfra med en god oplevelse. Når man vælger at tage til frisøren, er det altid en fordel, hvis man føler sig behageligt tilpas. De fleste sidder gerne i en frisørstol i hvert fald en halv times tid, og her er det essentielt at du har det godt, og at atmosfæren er rar. Det skal være en god oplevelse at gå til frisøren, og vi ønsker at du sidder og slapper af, og blot nyder tiden. Du er garanteret produkter der ikke går ind og gør mere skade end gavn, og gode fif til hvad du skal gøre for, at du dit hår forbliver som du ønsker det.

Maren er en frisør i København, men har som sagt haft erfaringer både fra Island og andre steder i Danmark, så du er i trygge hænder hos hende. Hun gør en dyd ud af at høre, hvad for et resultat du ønsker dig, og giver gerne egne vurderinger og meninger til kende, hvis ønsket. På den måde kan i sammen finde ud af, hvad for en frisure der bedst ville klæde dig, samt hvad du selv skal gøre for at vedligeholde det. Maren er åben og imødekommende, og du kan spørge hende om hvad som helst, når det drejer sig om håret. Der findes ingen dumme spørgsmål, og hun vil med glæde lære lidt fra sig, så du selv kan hjælpe med at holde dit hår flot og sundt.

Kontakt Maren

Du kan booke en tid hos Maren både over telefonen ( 60772507) men også via vores hjemmeside, det er helt op til dig. Det er nemt at have med at gøre, så længe du husker på, at du skal melde afbud mindst 24 timer før tidspunktet, så vi har mulighed for at lave om i vores skema. Maren er klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette look, og vil med glæde tale med dig om, hvilke forventninger du har til resultatet, og hvordan dit hår får det allerbedste resultat. Vi glæder os til at se dig!

Vi åbner igen den 6.april. Book online nu! Alle kunder skal i første omgang kunne vise et coronapas. Med det skal man kunne bevise, at man enten er vaccineret, har en 72 timer gammel negativ coronatest eller tidligere har været smittet for at få lov at få behandling.
+