Din frisør på Nørrebro

Her hos Juicy Beauty, på Nørrebro nær København K og Østerbro er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og er tilfreds med den behandling du får. Særligt når det omhandler din frisure, så ønsker vi, at du går herfra med lige dét resultat du havde i tankerne. En stor portion af vores selvtillid kan sidde i vores hår, og derfor giver Maren sig god tid til behandlingen, så du får lige præcis det du ønsker.

Økologi, bæredygtighed og wellness

Maren Eik, som også går under navnet ”Frisør-Maren”, er en økologisk frisør på Nørrebro, som har en uddannelse fra Aveda institut, USA. Hun tilbyder farvning og klip til kunder i alle aldre, i priser der er til at betale. Maren har valgt at lægge fokus på økologi, bæredygtighed og wellness, og det kan nu ses i hendes behandlinger. Maren har erfaringer både fra Island og Danmark. Der har hun arbejdet ved grønne saloner, som fokuserer på at benytte produkter som ikke indeholder skadelige kemikalier. Frisører lider tit under skadelige arbejdsvilkår, da de benytter sig af stærke kemikalier, der kan give diverse bivirkninger og allergier, derfor har Maren valgt ikke at benytte disse produkter.​

Få en vurdering på forhånd

Maren har deltaget i samtlige kurser og workshops som har tilføjet yderligere viden og erfaring, som hun nu kan tilbyde dig. Skulle nysgerrigheden tage over, så har du mulighed for at tjekke Marens instagram ud, for at se de mange forskellige resultater. Ønsker du et bestemt resultat, som du ikke helt er sikker på, at dit hår kan holde til, så er du velkommen til at kontakte Maren, og gerne vedhæfte et billede. På denne måde får du hendes vurdering, samt du giver hende muligheden for at finde den bedste måde at give dig det ønskede resultat på.

Hvis skaden allerede er sket, kan Maren give tips og råd til, hvordan du får et sundere hår, og ellers hvordan du bibeholder sundheden i håret med Maria Nila produkter. Det er vigtigt at have kendskab til sit eget hår, for at vide hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Maren kan hurtigt lære dig, hvilken type hår du har, og hvad der ville være godt for lige netop dit hår. Alles hår er forskelligt, og derfor er det vigtigt at vide, hvad dit hår har bedst af. Har du generelle spørgsmål til dit hår, så kan du frit spørge løs, da du helt sikkert kan få en god forklaring.

​En god oplevelse

Eftersom Marens uddannelse indebar wellness, bæredygtighed og økologi, er det også noget af dét hun vægter højt hos sine kunder. Du er sikker på at få en behagelig oplevelse, hvor dine behov bliver sat i fokus. Det handler ikke kun om, at du går herfra med flot hår, men også at du går herfra med en god oplevelse.

Når man vælger at tage til frisøren, er det altid en fordel, hvis man føler sig behageligt tilpas. De fleste sidder gerne i en frisørstol i hvert fald en times tid, og her er det essentielt at du har det godt, og at atmosfæren er rar. Det skal være en god oplevelse at gå til frisøren, og vi ønsker at du sidder og slapper af, får din alene tid uden resten af familien og blot nyder tiden. Du er garanteret produkter der ikke går ind og gør mere skade end gavn, og gode fif til hvad du skal gøre for, at du dit hår forbliver som du ønsker det.

Hos Maren er du i trygge hænder hos en økologisk frisør. Hun gør en dyd ud af at høre, hvad for et resultat du ønsker dig, og giver gerne egne vurderinger og meninger til kende, hvis ønsket. På den måde kan i sammen finde ud af, hvad for en frisure der bedst ville klæde dig, samt hvad du selv skal gøre for at vedligeholde det. Maren er åben og imødekommende, og du kan spørge hende om hvad som helst, når det drejer sig om håret. Der findes ingen dumme spørgsmål, og hun vil med glæde lære lidt fra sig, så du selv kan hjælpe med at holde dit hår flot og sundt.

Kontakt Maren

Du kan booke en tid hos Maren via vores hjemmeside eller direkt mail via frisormaren@gmail.com. Jeg glæder mig til at se dig!

​Herinde kan du se mine instagram updates, få hår tips og tricks osv.

@Marenfrisor

Bestil et gavekort i dag!​

Forkæl dig selv eller en du holder af med et gavekort til en af vores behandlinger.​

Bestil gavekort​

Kunderne siger​

Luksuriøs oplevelse​

​​Lucif Dalin

Maren er en super dygtig og sød frisør, og så giver hun Københavns bedste hovedbundsmassage! Ren zen!

Kunderne siger​

Smukke resultater​

​​Silvana Bukilic

Jeg har nu været kunde hos Osk igennem flere år og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er så dygtig og den eneste der får lov til at ordne og farve mine bryn.

Kunderne siger​

Servicen var i top!​

Tolla Moulud

Min kammerat fik voks behandling på sin polterabend herinde og resultatet var super. Servicen og den gode humor var i top!

Kunderne siger​

Dygtige damer

Puk Eisenhardt

Så søde og dygtige damer i Juicy Beauty.

Kunderne siger​

Unikt sted

Anja Sørensen

Skønt og unikt sted med en fantastisk dygtig frisør Maren. Kan varmt anbefales!

Kunderne siger​

Nice service

Anja Sørensen

Really nice place, nice people and nice service. Recommended!

Kunderne siger​

Osk er fantastisk

Line Hansen

Så dejligt et sted. Altid søde og professionelle, og rigtig gode til at vejlede og hjælpe. Jeg får ikke mine bryn rettet andre steder end her, Osk er fantastisk!

Kunderne siger​

Perfekt arbejde

Nesrin Awad

Fantastisk service og perfekt arbejde. Kunne ikke have været mere tilfreds med alt. VI ses snat igen.

Kunderne siger​

Perfekt arbejde

Nesrin Awad

Fantastisk service og perfekt arbejde. Kunne ikke have været mere tilfreds med alt. VI ses snat igen.

Kunderne siger​

SÅ perfekt

Stine Caben

Jeg fik ordnet hår og makeup til mit bryllup og det var SÅ perfekt!!! Osk og Maren er de dygtigste og sødeste piger i hele København og man føler sig som en prinsesse og jeg lignede en million på min vigtigste dag. Jeg kan kun give min bedste og højeste anbefaling og takker af hele mit hjerte for at få det smukkeste look ever!!!

Adresse

Juicy Beauty

Egegade 7, 2200 København N

Fra Nørreport station kan du tage 5a og stå af ved stoppestedet "Elmegade". Fra Forum st. kan du tage 3a og stå af ved stoppestedet "Elmegade". Du kan parkere i Egegade samt de omkring liggende gader, men desværre kan der være rift om pladserne. Ellers er det mulighed for at parkere i "det grønne parkeringshus" i Blågårdsgade​ her!

​Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag​

Lukket​

Tirsdag

10 - 18

Onsdag

10 - 18

Torsdag

12 - 20

Fredag

10 - 18

Lørdag

10 - 16

Søndag

Lukket​

Kontakt os i dag

VI TAGER KUN IMOD BOOKING VIA VORES BOOKING SYSTEM OG IKKE TELEFON

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, så er du altid velkommen til at skrive til os.  info@juicybeauty.dk