Green Peel – Juicy Beauty

GREEN PEEL®

GREEN PEEL® –NY HUD PÅ 5 DAGE

For mere en 60 år siden skabte Christine Schrammek den oprindelige GREEN PEEL Herbal Peeling Treatment, til at hjælpe mennesker med forskellige hudproblemer.

GREEN PEEL Herbal Peeling Treatment består af en blanding af 10 udvalgte urter, der indeholder enzymer, mineraler og vitaminer som masseres ind i huden. Herbal Peeling Treatment blev senere yderligere udviklet og optimeret af datteren, dermatologen  Dr.med.Christine Schrammek-Drusio og anvendes i dag af kosmetologer, kosmetikere og læger verden over. De forskellige mængder af urter i blandingen muliggør at GREEN PEEL Herbal Peeling Treatment tilpasses individuelle hudforhold og specifikke behandlingsmål. Den originale GREEN PEEL HERBAL PEELING TREATMENT tilbydes udelukkende af certificerede kosmetologer, kosmetikere og læger.

Den originale GREEN PEEL® Herbal Peeling er baseret på en medicinsk forfinet og globalt testet biologisk metode og helt naturligt grundlag. Det er sikkert og kan bruges med næsten enhver hudtype. Det er ikke nødvendigt at anvende maskiner, for at opnå det bedste mulige resultat med GREEN PEEL og produktet løser succesfuldt forskellige hudproplemer.

Green Peel® er den ældste læge-udviklede hudplejeserie. En unik blanding af aktive urter (100% naturlige) sætter på ganske kort tid igang en power cellefornyelse af de øvre hudlag. På 5 dage dag skaller de døde hudlag af og der stimuleres til at danne nyt bindevæv. Velegnet til: Acne, ar, røde pletter i huden, urenhud, grovporret hud. pigmentpletter, ældet hud, trist, træt og grå hud.
Med Green Peel® kan du passe på din hud, uden brug af kniv, injektion eller kemiske syrebehandlinger. OBS: Også meget sensitive hudtyper kan benytte denne peeling. En medicinsk naturlig udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner fra inderst til yderst, og er en behandling med synlige resultater på kort tid. Green Peel® er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor aldring og allergi. Peelingen består af 10 forskellige urter og er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den. Urteblandingen pensles på ansigtet og masseres ind for at virke indefra og ud. Alle peeling styrkerne giver huden en unik glød og man mærker at huden stimuleres i flere dage efter. Green Peel® metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellig styrke. De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper. De mildeste peelinger er Peel4Beauty & Peel Fresh Up som er meget populære, da de giver en fantastisk glød samtidig med, at de forebygger aldring. Nu kan kunder med meget sentiv hud glæde sig over at der nu også findes GreenPeel-behandling som de kan tåle og som tilmed styrker huden.

Vi er stolte og glade over at kunne tilbyde vores kunder denne behandling !

GREEN PEEL®CLASSIC - 1795 kr

– Naturens svar på Botox.

Til dig som ønsker smuk og ungdommelig hud på en 100% naturlig måde, uden kemiske indsprøjtninger er GREEN PEEL® svaret. Denne behandling er lavet af en tysk dermatolog og nu er det den 4. generation af Dr. Schrammek familien som stadig står stolt ved sin opfindelse. Vi er nu lige så stolte over at kunne tilbyde denne behandling til jer, vores kunder i Juicy Beauty.

Den originale GREEN PEEL® Herbal Peeling er baseret på en medicinsk forfinet og globalt testet biologisk metode og helt naturlige grundlag. Det er sikkert og kan bruges med næsten enhver hudtype. Det er ikke nødvendigt at anvende maskiner, for at opnå det bedste mulige resultat med GREEN PEEL®og produktet løser succesfuldt forskellige hudproplemer.

Efter en forudgående vurdering af hudens behov, bliver Herbal Peeling-blandingen masseret intensivt ind i huden. Resultatet er følgende, blodcirkulationen er øget, tilførslen af ilt og ernæring er forbedret, og hudfornyelsen stimuleret. Denne effekt ophører efter to til fem dage, og afhængigt af hudtekstur med en mere eller mindre stærk afskalningsproces af huden. I løbet af denne tid skal huden behandles hjemme med særlige Dr. Schrammek hudplejeprodukter. For at aflsutte GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment Classic udfører kosmetologen en afsluttende behandling efter 5 dage, hvorved den modtagelige hud beriges med værdifulde næringsstoffer.

GREEN PEEL® CLASSIC er 2x behandlinger og koster 1795,-

Anbefales IKKE til:

 • Hudsygdomme
 • Allergisk og meget ømfindig hud
 • Tynd hud/Cortison hud
 • Åbne sår og under dannelse af ny hud
 • Operationsar, der er under et år gamle
 • Eksem og psoreasis i udbrud (men gerne mellem udbrud)
 • Botox- og Restylanebehandlinger, der er under 14 dage gamle
 • Roaccutan- og Tetracyklin-behandling

Kan mindske eller fjerne:

 • Ar og uregelmæssigheder i huden
 • Pigmentering og graviditetsskjolder
 • Rynker og slap hud
 • Linier og tørhed
 • Akne og bumser generelt
 • Grov hud
 • Åbne porer

Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse: På kun 5 dage vil din hud fornyes.
Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.
På 6-7. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

Green Peel® er en yderst effektivt kombination af naturlige ingredienser og er rig på: Alger, mineraler, enzymer og vitaminer.

Green Peel® er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at afskalningen tager ca. 2 dage.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I mindst 6-8 uger efter skal du undgå solen og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis der er sol. Tænk på det som en ny baby hud.. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer, og derfor beskyttes ekstra godt!
Green Peel® (ca. varighed) 90 min.
Efterbehandling  90 min.
(udføres 6-7 dage efter behandlingen): 75 min.
Samlet pris for behandling: 1997 kr.
Plus hjemmeplejeprodukter, der hjælper
din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad
din hud behøver til fornyelsesprocessen. Prisen for de 3 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter er kr.495,- Bemærk dog at der er til flere behandlinger, så hvis du skal have flere behandlinger, skal du ikke købe produkter hver gang.